Ipod Touch

Yang ditunggu dah tiba. Huhu. Aku dah terima parcel dari DHL yang dalamnya ada ipod Touch. Aku beli thru online sebab kat Apple Store Law Yat tak ada stock. Aku dah tingalkan nombor phone tapi seminggu tunggu tak ada feedback. Oleh kerana tidak tahan menunggu lagi, beli ajer di apple.com/my store :)

Mulanya aku nak angkat iPhone, tapidegan harga RM2500 untuk 8GB tanpa warranty, it a huge gamble. Setelah buat sedikit kajian, better beli iPod 2nd gen with new processor yang lebih laju berbanding iPhone pada harga yang lebih patut and the most important is it’s under warranty worldwide!

Honestly, it is such amazing product, plus various apps in apps store it is a must have item for everybody.

 

In the box

In the box

The Back

The Back

The thickness

The thickness

The speed

The speed

Related posts:

  1. Sejauh Mana Nombor Bermakna Bagi Anda
  2. Harga Dan Downpayment Kawasaki

13 thoughts on “Ipod Touch

  1. Aku dah dapat aku punya iPod Touch petang tadi. Ambik masa 2 hari untuk sampai dari China. Tapi banyak lagi application tak boleh pakai pasai tak dak wifi lagi kat rumah. Lagi seminggu dua ada kot…..

      

  2. Nanti tunggu masuk streamyx kat rumah dulu….baru boleh buat wifi. Sekarang cuma guna untuk main game saja….

      

  3. Perghhh best tu… Layan bro Ipod Touch. Ala ape sgt Iphone 3G (*padahal aku tak mampu nak beli). Game menarik gak, murah2 jer kat Application Store. (Support developer sikit). Yang penting nampak stylo… PDA style baru… Thanks to Steve Jobs…dan Selamat menjadi generasi iPod!

      

  4. berapa harga ipod?aku x fham ape fungsi ipod?mcm hgset gak ke?leh terangkan?sama ke dgn i pone 3G?aku ingat nak angkat ipone4.tp mnarik gak ipod ni,

      

    • Ipod Touch ni hampir sama dgn iPhone 4 cuma dia x blh buat call je. Semua apps yg iphone blh run,dia pun blh. Kekuranganya dia tak ada GPS, RAM rendah sikit (256 je iPhone 512) dan tak ada 3G. Tp alang2 rembat iPone 4 terus la puas hati huhu

        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>