About

Hidup ini singkat saja. Bangun pagi, mandi, pergi kerja, balik kerja, tidur. Jika esoknya begitulah juga, tiadalah warna dalam kehidupan. Kenikmatan sebenar bukan kita mengejar-ngejar mendapatkan sesutu untuk diri kita sahaja, lebih besar nikmatnya bila kita dapat penuhi kehendak orang selain diri kita. Begitu dalam rasa puasnya.

Dalam perjalan kita menuju ke sana, kiri kanan kita tempuhi seribu satu pengalaman dan iktibar. Setiap orang ada jalannya sendiri, pengalaman dan ilmunya juga berbeza-beza. Alangkang untungnya kita kerana zaman ini amat mudah  berkongsi apa yang ditempuh dan bertambah warna-warnilah kehidupan kita semua.

Dikesimpitan masa yang singkat ini, aku cuba berkongsi ilmu yang aku rasa ianya mungkin berguna untuk orang lain. Kadangkala suatu yang bukan ilmu pun aku bubuh juga di sini asalkan aku rasa best.

Kaloiweb.com pageviews.
Ramai yang bertanya berkenaan page views kaloiweb.com. Pengunjung unik  setiap hari tidak kurang 700 orang dan pageviews 2500 sehari. Sejak Ogos 2008 hingga kini page views hampir 2 juta. Terima kasih kepada semua moderator dan pengunjung semua :)

One thought on “About